6943439183 Παναιτώλιο, Αιτωλοακαρνανία alouminiaasimakis@gmail.com
hero image
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ
ΑΣΗΜΑΚΗΣ | Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Αιτωλοακαρνανία


Η επιχείρησή μας “ΑΣΗΜΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, συνδυάζοντας την μακροχρόνια εμπειρία με την τεχνογνωσία, αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε κατασκευή σιδήρου επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Με πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, δημιουργεί και σας προσφέρει κατασκευές σιδήρου που ανταποκρίνονται άριστα στις αισθητικές σας απαιτήσεις αλλά σε κάθε σας ανάγκη.

Μοντέρνες, κομψές και λειτουργικές ελαφριές μεταλλικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, καφετέριες κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Παραδοσιακά & Μοντέρνα Κάγκελα
  Περιφράξεις
  Πέργκολες
  Μεταλλικές Σκάλες
  Μεταλλικά Στέγαστρα - Υπόστεγα
  Μεταλλικά Πατάρια
  Ασφάλειες Παραθύρων
  Γκαραζόπορτες κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με τέχνη και μεράκι, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλων των τύπων κατασκευές, σε μοντέρνο ή παραδοσιακό στυλ προκειμένου να ταιριάζουν στο στυλ του κτιρίου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι δυνατότητες μας συνάδουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και αρχιτεκτονική, έτσι ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι άρτιο κατασκευαστικά και ποιοτικά, αλλά και να ταιριάζει άψογα με το στιλ του κτιρίου σας.
  Σε όλες τις κατασκευές σιδήρου που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής, χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα των κατασκευών μας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου ή σιδήρου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και να βρίσκεστε στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.