6943439183 Παναιτώλιο, Αιτωλοακαρνανία alouminiaasimakis@gmail.com
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΑΣΗΜΑΚΗΣ | Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Αιτωλοακαρνανία


Η επιχείρησή μας “ΑΣΗΜΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και τα εκατοντάδες έργα που έχει φέρει σε πέρας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου επιθυμείτε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να έρθει στον χώρο σας για να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή και έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την άψογη αισθητική, ενώ είμαστε δίπλα σας ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κουφώματα Αλουμινίου (ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα)
  Ρολά
  Σίτες
  Πέργκολες
  Κάγκελα - Κάγκελα Inox
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΜΕΛΕΤΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 

ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 
 
 
 
 
 
 
 
Μπορούμε να αναλάβουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα, ενώ πραγματοποιούμε και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ. Πραγματοποιούμε κατασκευές αλουμινίου στην Αιτωλοακαρνανία, στα νησιά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης, ενώ φροντίζουμε πάντα να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς όμως να θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
  Το όραμά μας για συνεχή πρόοδο και βελτίωση των κατασκευών αλουμινίου που σας προσφέρουμε, μας ωθεί στο να παρακολουθούμε συνεχώς όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες αναφορικά με τα κουφώματα αλουμινίου και να σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας κατασκευές που αντιστέκονται στη φθορά του χρόνου, και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου ή σιδήρου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και να βρίσκεστε στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.