6943439183 Παναιτώλιο, Αιτωλοακαρνανία alouminiaasimakis@gmail.com
hero image
 
 
 
ΑΣΗΜΑΚΗΣ
Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Αιτωλοακαρνανία


Η επιχείρησή μας “ΑΣΗΜΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Παναιτώλιο, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1979 στις κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου.

Έχοντας αναλάβει από το 2012 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές και σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου και σιδηροκατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αιτωλοακαρνανία, σε νησιά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να να σας προτείνουμε τις ιδανικές κατασκευές αλουμινίου. Πιο συγκεκριμένα, σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου, ρολά, σίτες, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες και κάγκελα inox.
 
  Με μεράκι για την τέχνη της σιδηρουργίας, πολύ φαντασία και τεχνογνωσία, δημιουργούμε παραδοσιακά και μοντέρνα κάγκελα, περιφράξεις, μεταλλικές σκάλες, πατάρια και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή σιδήρου επιθυμείτε για τον χώρο σας.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις στον χώρο καθώς και τις νέες τάσεις της διακόσμησης, μπορούμε να σας δώσουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις σε ειδικές κατασκευές για την επιχείρησή σας, στοχεύοντας στην λειτουργικότητα, την ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

Κύριο μέλημα μας είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ποιοτική μας εργασία. Αυτοί είναι και μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν ιδιώτες και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου ή σιδήρου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και να βρίσκεστε στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.